La cerise dans le gâteau
Gorde:
Argitaratua izan da: | Pour la science No 455 |
---|---|
Egile nagusia: | This, Hervé. |
Formatua: | Article de revue |
Argitaratua: |
2015.
|
Gaiak: | |
Gaia: | Dans un clafoutis traditionnel, les fruits, moins denses que la préparation dans laquelle ils baignent, montent en surface. Leur farinage ne fait rien à l'affaire ! |
Antzeko dokumentuak: | Item nagusiaren sarrera:
Pour la science |
Antzeko izenburuak
-
Le temps des cerises
nork: This, Hervé.
Argitaratua: 2011 -
Le Fractionnement des produits
nork: This, Hervé.
Argitaratua: 2012 -
La gastronomie
nork: Vitaux, Jean, 1951-
Argitaratua: 2010 -
Les 100 mots de la gastronomie
nork: Bauer, Alain, 19..-...., gastronome.
Argitaratua: 2010 -
Les 100 lieux de la gastronomie
nork: Bauer, Alain, 1962-
Argitaratua: 2012