Faut-il piquer les viandes ?
Gorde:
Argitaratua izan da: | Pour la science No 459 |
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Egile nagusia: | This, Hervé. |
Formatua: | Article de revue |
Argitaratua: |
2016.
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Gaiak: | |
Gaia: | Des expériences montrent que, lors de la cuisson, le jus ne sort pas plus des viandes piquées que des viandes non piquées. Mais l'aspect de ces dernières est plus flatteur. |
Antzeko dokumentuak: | Item nagusiaren sarrera:
Pour la science |
Antzeko izenburuak
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Viande, poisson... faut-il se méfier du cru ?
nork: Delaby, Marie-Noëlle.
Argitaratua: 2011 -
Ces recettes parfois superflues
nork: This, Hervé.
Argitaratua: 2010 -
Marinades protectrices
nork: This, Hervé.
Argitaratua: 2008 -
La viande
nork: Molénat, Véronique.
Argitaratua: 2008 -
Faut-il privilégier certains modes de cuisson ?
nork: Chairopoulos, Patricia.
Argitaratua: 2011