Handbook of food bioengineering. Volume 16, Food control and biosecurity
Enregistré dans:
Auteur principal: | Holban, Alina Maria, 19..- |
---|---|
Autres auteurs: | Grumezescu, Alexandru Mihai, 19..- |
Support: | E-Book |
Langue: | Anglais |
Publié: |
San Diego :
Elsevier Science,
2018.
|
Autres localisations: | Voir dans le Sudoc |
Accès en ligne: | Accès à l'E-book |
Lien: | Autre support:
Handbook of Food Bioengineering |
Documents similaires
-
Handbook of food bioengineering.
par: Holban, Alina Maria, 19..-
Publié: 2018 -
Therapeutic foods
par: Holban, Alina Maria, 19..-
Publié: 2017 -
Genetically engineered foods
par: Holban, Alina Maria, 19..-
Publié: 2017 -
Role of materials science in food bioengineering
par: Grumezescu, Alexandru Mihai, 19..-
Publié: 2018 -
Microbial production of food ingredients and additives
par: Holban, Alina Maria, 19..-
Publié: 2017