Biosensors for sustainable food : new opportunities and technical challenges
Enregistré dans:
Autres auteurs: | Rea, Giuseppina (19..-....). (Éditeur scientifique), Scognamiglio, Viviana (19..-....)., Arduini, Fabiana (1978-....)., Palleschi, Giuseppe (1948-....). |
---|---|
Support: | E-Book |
Langue: | Anglais |
Publié: |
Amsterdam :
Elsevier,
2016.
|
Sujets: | |
Autres localisations: | Voir dans le Sudoc |
Accès en ligne: | Accès à l'E-book |
Documents similaires
-
Biosensors and bioelectronics
Publié: 2015 -
Advances in biotechnology for food industry
Publié: 2018 -
Food science and the culinary arts
par: Gibson, Mark (19..-....).
Publié: 2018 -
Food processing technology : principles and practice
par: Fellows, Peter (1953-....).
Publié: 2016 -
Biotechnology for sustainable agriculture : emerging approaches and strategies
Publié: 2017