Genetically modified organisms in food : production, safety, regulation and public health
Enregistré dans:
Auteur principal: | Watson, Ronald Ross (1942-....). (Auteur) |
---|---|
Autres auteurs: | Preedy, Victor R. (19..-....). (Auteur) |
Support: | E-Book |
Langue: | Anglais |
Publié: |
San Diego, CA :
Elsevier Science,
2015.
|
Autres localisations: | Voir dans le Sudoc |
Accès en ligne: | Accès à l'E-book |
Documents similaires
-
Safety and practice for Organic Food
par: Biswas, Debabrata.
Publié: 2019 -
Genetically engineered foods
par: Holban, Alina Maria (19..-....).
Publié: 2017 -
Food Safety and Human Health
par: Singh, Ram Lakhan (19..-....).
Publié: 2019 -
Food Fray : Inside the Controversy over Genetically Modified Food
par: Weasel, Lisa H..
Publié: 2008 -
Food safety in the 21st Century : public health perspective
par: Dudeja, Puja.
Publié: 2016