Introduction to Food Toxicology
Enregistré dans:
Auteur principal: | Shibamoto, Takayuki (1940-....). (Auteur) |
---|---|
Autres auteurs: | Bjeldanes, Leonard F.. (Auteur) |
Support: | E-Book |
Langue: | Anglais |
Publié: |
San Diego, CA, USA :
Elsevier Science & Technology Books,
2009.
|
Sujets: | |
Autres localisations: | Voir dans le Sudoc |
Accès en ligne: | Accès à l'E-book |
Documents similaires
-
Computational toxicology : methods and applications for risk assessment
par: Fowler, Bruce A. (19..-....; biologiste).
Publié: 2013 -
Veterinary toxicology : basic and clinical principles
par: Gupta, Ramesh Chandra (1949-....).
Publié: 2018 -
Fundamentals of toxicology : essential concepts and applications
par: Gupta, Pawan K. (1943-....).
Publié: 2016 -
Introduction to Food Engineering
par: Singh, R. Paul (19..-....). -
Food preservation process design
par: Heldman, Dennis R. (1938-....).