L'artificiel, c'est d'abord de l'art
Tallennettuna:
Julkaisussa: | Pour la science No 436 |
---|---|
Päätekijä: | This, Hervé. |
Aineistotyyppi: | Article de revue |
Julkaistu: |
2014.
|
Aiheet: | |
Yhteenveto: | Mangeons des viandes parfaitement artificielles, sans fantasme d'une naturalité mal comprise. |
Liittyvät tietueet: | Sisältyy julkaisuun:
Pour la science |
Samankaltaisia teoksia
-
Aliments in vitro : pourquoi ce n'est pas pour demain
Tekijä: Leroux, Hugo.
Julkaistu: 2020 -
Légumes artificiels à foison
Tekijä: This, Hervé.
Julkaistu: 2015 -
Faut-il piquer les viandes ?
Tekijä: This, Hervé.
Julkaistu: 2016 -
÷Enseigner, c'est d'abord transmettre son enthousiasme÷
Tekijä: Delbecq, Denis.
Julkaistu: 2011 -
La volaille est-elle la viande idéale ?
Tekijä: Chairopoulos, Patricia.
Julkaistu: 2011