L'artificiel, c'est d'abord de l'art
Gorde:
Argitaratua izan da: | Pour la science No 436 |
---|---|
Egile nagusia: | This, Hervé. |
Formatua: | Article de revue |
Argitaratua: |
2014.
|
Gaiak: | |
Gaia: | Mangeons des viandes parfaitement artificielles, sans fantasme d'une naturalité mal comprise. |
Antzeko dokumentuak: | Item nagusiaren sarrera:
Pour la science |
Antzeko izenburuak
-
Aliments in vitro : pourquoi ce n'est pas pour demain
nork: Leroux, Hugo.
Argitaratua: 2020 -
Légumes artificiels à foison
nork: This, Hervé.
Argitaratua: 2015 -
Faut-il piquer les viandes ?
nork: This, Hervé.
Argitaratua: 2016 -
÷Enseigner, c'est d'abord transmettre son enthousiasme÷
nork: Delbecq, Denis.
Argitaratua: 2011 -
La volaille est-elle la viande idéale ?
nork: Chairopoulos, Patricia.
Argitaratua: 2011