Introductory Microbiology Lab Skills and Techniques in Food Science
Enregistré dans:
Auteur principal: | Shen, Cangliang. |
---|---|
Autres auteurs: | Zhang, Yifan. |
Support: | E-Book |
Langue: | Anglais |
Publié: |
San Diego, CA :
Elsevier Science,
2021.
|
Autres localisations: | Voir dans le Sudoc |
Accès en ligne: | Accès à l'E-book |
Lien: | Autre support:
Introductory Microbiology Lab Skills and Techniques in Food Science |
Documents similaires
-
The Microbiological Quality of Food : Foodborne Spoilers
par: Bevilacqua, Antonio.
Publié: 2016 -
Microbiological Analysis of Foods and Food Processing Environments
par: Erkmen, Osman, 1955-
Publié: 2021 -
Microbiology of waterborne diseases : microbiological aspects and risks
par: Percival, Steven L.
Publié: 2014 -
Advances in Applied Microbiology.
Publié: 2017 -
Molecular medical microbiology
par: Tang, Yi-Wei.
Publié: 2014