The Microbiological Quality of Food : Foodborne Spoilers
Enregistré dans:
Auteur principal: | Bevilacqua, Antonio. (Auteur) |
---|---|
Support: | E-Book |
Langue: | Anglais |
Publié: |
San Diego :
Elsevier Science,
2016.
|
Autres localisations: | Voir dans le Sudoc |
Accès en ligne: | Accès à l'E-book |
Lien: | Autre support:
The microbiological quality of food : foodborne spoilers / edited by Antonio Bevilacqua, Maria Rosaria Corbo and Milena Sinigaglia |
Documents similaires
-
Microbiological Analysis of Foods and Food Processing Environments
par: Erkmen, Osman, 1955-
Publié: 2021 -
Food quality : balancing health and disease
par: Grumezescu, Alexandru Mihai (19..-....).
Publié: 2018 -
Introductory Microbiology Lab Skills and Techniques in Food Science
par: Shen, Cangliang.
Publié: 2021 -
Microbiology for dummies
par: Stearns, Jennifer C.. -
Microbiology of waterborne diseases : microbiological aspects and risks
par: Percival, Steven L.
Publié: 2014