Elsevier's dictionary of food science and technology : in four languages, English, French, Spanish, German, with an index of Latin names

Enregistré dans:
Détails bibliographiques
Auteur principal: Morton, I. D.(
Autres auteurs: Morton, Chloe.
Support: Livre
Langue: Dutch
Français
Allemand
Espagnol
Latin
Publié: Amsterdam ; New York : New York : Elsevier Scientific Pub. Co. ; distributors for the U.S. and Canada, Elsevier/North-Holland, 1977.
Édition: 1st ed.
Sujets:
Autres localisations: Voir dans le Sudoc
LEADER 01199nam a22002897a 4500
001 60109
008 770801s1977 xx ||| |||| 00| 0 dut d
020 |a 0444415599 :  |c €30.00 
041 0 |a dut  |a fre  |a ger  |a spa  |a lat 
082 |a 664/.003 
084 |a TP 370 
100 1 |a Morton, I. D.(  |q Ian Douglas). 
240 1 0 |a Dictionary of food science and technology 
245 1 0 |a Elsevier's dictionary of food science and technology :  |b in four languages, English, French, Spanish, German, with an index of Latin names   |c compiled by Ian Douglas Morton and Chloe Morton. 
250 |a 1st ed. 
260 |a Amsterdam ;  |a New York :  |b Elsevier Scientific Pub. Co. ;  |a New York :  |b distributors for the U.S. and Canada, Elsevier/North-Holland,  |c 1977. 
300 |a 207 p. ;  |c 22 cm. 
650 |a Industries agro-alimentaires  |x Dictionnaires polyglottes. 
650 |a Industrie agro-alimentaire  |x Dictionnaires polyglottes 
650 |a Aliments  |x Dictionnaires polyglottes 
650 |a Aliments  |x Technologie  |x Dictionnaires polyglottes 
650 |a Produits agro-alimentaires  |x Dictionnaires polyglottes 
700 1 |a Morton, Chloe.  |4 aut 
993 |a Livre 
994 |a BC 
995 |a 01817681X 
997 |0 60109