La gastronomie romaine, de la cuisine au banquet : exposition du musée Lugdunum

Gorde:
Xehetasun bibliografikoak
Argitaratua izan da: Les Dossiers d'archéologie. Hors-série n° 39
Egile nagusia: Batigne Vallet, Cécile.
Beste egile batzuk: Tilloi d'Ambrosi, Dimitri, 19..-
Formatua: Livre
Hizkuntza: Français
Argitaratua: Dijon : Édition Faton, DL 2020.
Gaiak:
Autres localisations: Voir dans le Sudoc
Antzeko dokumentuak: Item nagusiaren sarrera: Les Dossiers d'archéologie. Hors-série

BU Lettres

  Kokapena Sailkapena Egoera
n°39 (2020)
Libre accès 900 RL 660 Dispo. du n° : voir "Lien"

Campus Nantes

  Kokapena Sailkapena Egoera
Hors-série n° 39 (2020)
Libre accès Dispo. du n° : voir "Lien"