Steamed Breads : Ingredients, Processing and Quality
Enregistré dans:
Auteur principal: | Huang, Sidi. (Auteur) |
---|---|
Autres auteurs: | Miskelly, Diane. (Auteur) |
Support: | E-Book |
Langue: | Anglais |
Publié: |
San Diego :
Elsevier Science,
2016.
|
Autres localisations: | Voir dans le Sudoc |
Accès en ligne: | Accès à l'E-book |
Documents similaires
-
Bread not stone : the challenge of feminist biblical interpretation : with a new afterword
par: Schüssler Fiorenza, Elisabeth (1938-).
Publié: 2014 -
Steam Generation from Biomass : Construction and Design of Large Boilers
par: Vakkilainen, Esa Kari.
Publié: 2016 -
Advances in steam turbines for modern power plants
par: Tanuma, Tadashi.
Publié: 2017 -
Of bread, blood and "The hunger games" : critical essays on the Suzanne Collins trilogy
Publié: 2012 -
From the bread of angels to the food of immortality : Manna in Wis 16:20-23; 19:21 (Pars dissertationis)
par: Rytel-Andrianik, Paweł.
Publié: 2012