Infrared Spectroscopy for Food Quality Analysis and Control
Enregistré dans:
Auteur principal: | Sun, Da-Wen. |
---|---|
Support: | E-Book |
Langue: | Anglais |
Publié: |
San Diego, CA, USA :
Elsevier Science & Technology Books,
[20..].
|
Autres localisations: | Voir dans le Sudoc |
Accès en ligne: | Accès à l'E-book |
Lien: | Autre support:
Infrared spectroscopy for food quality analysis and control |
Documents similaires
-
Infrared and raman spectroscopy : principles and spectral interpretation
par: Larkin, Peter J., 19..-...., chimiste.
Publié: 2011 -
Infrared and raman spectroscopies of clay minerals
par: Gates, Will P.
Publié: 2017 -
Sensory analysis for food and beverage quality control : a practical guide
par: Kilcast, David.
Publié: 2014 -
Food quality : balancing health and disease
par: Grumezescu, Alexandru Mihai, 19..-
Publié: 2018 -
Modern techniques for food authentication
par: Sun, Da-Wen, 19..-
Publié: 2018