L' ascension du café
Tallennettuna:
Julkaisussa: | Pour la science No 368 |
---|---|
Päätekijä: | Vega, Fernando. |
Aineistotyyppi: | Article de revue |
Julkaistu: |
2008.
|
Aiheet: | |
Yhteenveto: | Originaires d'Afrique, les graines parfumées du caféier ont été une curiosité botanique avant d'être massivement consommées. Aujourd'hui, la génétique s'en mêle. |
Liittyvät tietueet: | Sisältyy julkaisuun:
Pour la science |
Samankaltaisia teoksia
-
Le café a-t-il des effets bénéfiques sur nos neurones ?
Tekijä: Delaby, Marie-Noëlle.
Julkaistu: 2012 -
Cafés des hommes en Provence
Tekijä: Dufour, Annie-Hélène.
Julkaistu: 1989 -
La fréquentation des cafés dans une petite ville ouvrière
Tekijä: Bozon, Michel, 1954- -
Centrifugeons le café turc !
Tekijä: Courty, Jean-Michel.
Julkaistu: 2005 -
Le café
Tekijä: Souccar, Thierry.
Julkaistu: 2005