Innovative food processing technologies : extraction, separation, component modification and process intensification
Enregistré dans:
Auteur principal: | Knoerzer, Kai. (Directeur de la publication) |
---|---|
Autres auteurs: | Juliano, Pablo. (Directeur de la publication), Smithers, Geoffrey. |
Support: | E-Book |
Langue: | Anglais |
Publié: |
San Diego :
Elsevier Science,
2016.
|
Sujets: | |
Autres localisations: | Voir dans le Sudoc |
Accès en ligne: | Accès à l'E-book |
Documents similaires
-
Emerging technologies for food processing
Publié: 2014 -
Métiers d'art et numérique
Publié: 2016 -
Cent vingt ans d'innovations en aéronautique
par: Carpentier, Jean (1926-....).
Publié: 2013 -
The Science of Materials: from Materials Discovered by Chance to Customized Materials : Inaugural Lecture delivered on Thursday 17 January 2013
par: Bréchet, Yves (1961-....; physicien). -
High performance textiles and their applications
par: Lawrence, Carl A. (19..-....).
Publié: 2014