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|2 DOI
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100 |
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|0 (IdRef)030789087
|1 http://www.idref.fr/030789087/id
|a Berk, Zeki.
|4 aut.
|e Auteur
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245 |
1 |
0 |
|a Food process engineering and technology
|h [Ressource électronique]
|c Zeki Berk, ....
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256 |
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|a Données textuelles (1 fichier PDF).
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260 |
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|a Amsterdam ;
|a Boston ;
|a Heidelberg [etc] :
|b Elsevier,
|c [2013?]
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336 |
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|b txt
|2 rdacontent
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337 |
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|b c
|2 rdamedia
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337 |
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|b b
|2 isbdmedia
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338 |
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|b ceb
|2 RDAfrCarrier
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500 |
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|a Titre provenant de la page de titre du document numérique.
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500 |
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|a Numérisation de la 2e édition de Amsterdam : Elsevier, cop. 2013.
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500 |
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|a Date de publication et éditeur d'après le site du fournisseur.
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500 |
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|
|a La pagination de l'édition imprimée correspondante est de 720 p.
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500 |
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|
|a Collection de l'édition imprimée : "Food science and technology. International series"
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501 |
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|
|a Notice rédigée d'après la consultation du 2014-02-24.
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504 |
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|a Notes bibliogr. Index.
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506 |
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|
|a L'accès complet à la ressource est réservé aux usagers des établissements qui en ont fait l'acquisition
|
538 |
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|
|a Navigateur Internet ; lecteur de fichier PDF.
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559 |
2 |
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|b Introduction-"Food is Life"
|b 1. Physical Properties of Food Materials
|b 2. Fluid Flow
|b 3. Heat and Mass Transfer, Basic Principles
|b 4.. Reaction Kinetics
|b 5. Elements of Process Control
|b 6. Size Reduction
|b 7. Mixing
|b 8. Filtration
|b 9. Centrifugation
|b 10. Membrane Processes
|b 11. Extraction
|b 12. Adsorption and Ion Exchange
|b 13. Distillation
|b 14. Crystallization and Dissolution
|b 15. Extrusion
|b 16. Spoilage and Preservation of Foods
|b 17. Thermal Processing
|b 18. Thermal Processes, Methods and Equipment
|b 19. Refrigeration-Chilling and Freezing
|b 20. Refrigeration-Equipment and Methods
|b 21. Evaporation
|b 22. Dehydration
|b 23. Freeze-Drying (lyophilization) and Freeze Concentration
|b 24. Frying, Baking, Roasting
|b 25. Chemical Preservation
|b 26. Ionizing Irradiation and other Non-Thermal Preservation
|b 27. Food Packaging
|b 28. Cleaning, Disinfection, Sanitation
|
650 |
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7 |
|0 (IdRef)050572369
|1 http://www.idref.fr/050572369/id
|a Aliments
|x Commerce
|0 (IdRef)02773563X
|1 http://www.idref.fr/02773563X/id
|x Commerce
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|1 http://www.idref.fr/027330435/id
|x Innovation.
|2 ram
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7 |
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|1 http://www.idref.fr/027710521/id
|a Équipement industriel.
|2 ram
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|u https://srvext.uco.fr/login?url=https://univ.scholarvox.com/book/88814380
|w Données éditeur
|z Accès à l'E-book
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