Food process engineering and technology

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Auteur principal: Berk, Zeki. (Auteur)
Support: E-Book
Langue: Anglais
Publié: Amsterdam ; Boston ; Heidelberg [etc] : Elsevier, [2013?]
Sujets:
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Accès en ligne: Accès à l'E-book
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500 |a Titre provenant de la page de titre du document numérique. 
500 |a Numérisation de la 2e édition de Amsterdam : Elsevier, cop. 2013. 
500 |a Date de publication et éditeur d'après le site du fournisseur. 
500 |a La pagination de l'édition imprimée correspondante est de 720 p. 
500 |a Collection de l'édition imprimée : "Food science and technology. International series" 
501 |a Notice rédigée d'après la consultation du 2014-02-24. 
504 |a Notes bibliogr. Index. 
506 |a L'accès complet à la ressource est réservé aux usagers des établissements qui en ont fait l'acquisition 
538 |a Navigateur Internet ; lecteur de fichier PDF. 
559 2 |b Introduction-"Food is Life"  |b 1. Physical Properties of Food Materials  |b 2. Fluid Flow  |b 3. Heat and Mass Transfer, Basic Principles  |b 4.. Reaction Kinetics  |b 5. Elements of Process Control  |b 6. Size Reduction  |b 7. Mixing  |b 8. Filtration  |b 9. Centrifugation  |b 10. Membrane Processes  |b 11. Extraction  |b 12. Adsorption and Ion Exchange  |b 13. Distillation  |b 14. Crystallization and Dissolution  |b 15. Extrusion  |b 16. Spoilage and Preservation of Foods  |b 17. Thermal Processing  |b 18. Thermal Processes, Methods and Equipment  |b 19. Refrigeration-Chilling and Freezing  |b 20. Refrigeration-Equipment and Methods  |b 21. Evaporation  |b 22. Dehydration  |b 23. Freeze-Drying (lyophilization) and Freeze Concentration  |b 24. Frying, Baking, Roasting  |b 25. Chemical Preservation  |b 26. Ionizing Irradiation and other Non-Thermal Preservation  |b 27. Food Packaging  |b 28. Cleaning, Disinfection, Sanitation 
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