Aluminum compounds in food : including a digest of the report of the Referee board of scientific experts on the influence of aluminum compounds on the nutrition and health of man

Enregistré dans:
Détails bibliographiques
Auteur principal: Smith, Ernest Ellsworth.
Autres auteurs: United States. Referee Board of Consulting Scientific Experts. (Auteur)
Support: Livre
Langue: Anglais
Publié: New York : P. B. Hoeber, 1928.
Sujets:
Autres localisations: Voir dans le Sudoc
LEADER 00901nam a22002417a 4500
001 166656
008 720222s1928 xxe ||| |||| 00| 0 eng d
041 0 |a eng 
082 |a 546.673 
082 |a 613.2 
100 1 |a Smith, Ernest Ellsworth. 
245 1 0 |a Aluminum compounds in food :  |b including a digest of the report of the Referee board of scientific experts on the influence of aluminum compounds on the nutrition and health of man   |c by Ernest Ellsworth Smith,.. 
260 |a New York :  |b P. B. Hoeber,  |c 1928. 
300 |a 1 vol. (XII-378 p.) :  |b tabl. ;  |c 24 cm. 
504 |a Bibliogr. p. [349]-355. Index 
650 |a Aluminium  |x Composés  |x Effets physiologiques 
650 |a Aluminium dans l'alimentation 
650 |a Aliments  |x Composition 
710 1 |a United States.  |b Referee Board of Consulting Scientific Experts.  |4 aut 
993 |a Livre 
994 |a BC 
995 |a 014607662 
997 |0 166656